چگونه گناه به‌واسطه توبه به حسنه تبدیل می‌شود؟ دشمنی در لباس اندیشه‌ورزی | مؤلفه‌شناسی پژوهش‌های شیعه‌شناسان یهودی مشهد میزبان برپایی سفره حضرت رقیه(س) برگزاری مراسم چهلم شهدای جنگ ۱۲ روزه با رویکردی جدید اگر گذرنامه زیارتی تا ۵ روز صادر نشد چه کار کنیم؟ ۸۵۰ نوع نیت واقف در کشور ثبت شده است تولیت آستان قدس رضوی: خون شهدا زمینه سقوط اسرائیل را فراهم می‌کند مهلت ارسال آثار به چهاردهمین سوگواره ملی «مَحرمِ مُحَرم» تمدید شد عبدالرضا هلالی: رسالت امروز هیئات، حمایت از مردم مظلوم غزه است روضه‌های خانگی تقویت می‌شود همایش جهانی سه ساله‌های حسینی برگزار می‌شود آمار ثبت نام اربعین ۱۴۰۴ میلیونی شد | کوچکترین زائر ۱۲ روزه است شهادت جواد کریم‌کُشته، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج در زاهدان (۶ مرداد ۱۴۰۴) ظرفیت گسترده اسکان متعلق به امامزادگان در شهر کربلا در ایام اربعین ۱۴۰۴ ایجاد «شهر خدماتی» در کاظمین برای زائران اربعین خبرنگار افتخاری نماز باشید | آغاز پویش «نماز اول وقت در طریق‌الحسین» اعمال روز سوم ماه صفر چیست؟ + نماز و دعای مختص این روز امام باقر(ع) چگونه پیام کربلا را از میدان نبرد به میدان علم منتقل کردند؟ هشدار ایمنی به کاروان‌های «مشایه»
سرخط خبرها

ایران، شناسنامه تمدن جهانی و نقطه تلاقی فرهنگ‌ها است | مشهد در آستانه ورود موج جدید گردشگران بین‌المللی

  • کد خبر: ۳۲۶۶۸۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
ایران، شناسنامه تمدن جهانی و نقطه تلاقی فرهنگ‌ها است | مشهد در آستانه ورود موج جدید گردشگران بین‌المللی
وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر جایگاه استثنایی ایران در نقشه میراث‌ جهانی، از ایران به‌عنوان خزانه‌ای بی‌همتا از آثار تاریخی و فرهنگی یاد کرد و گفت: ایران نه‌تنها سهمی سترگ از تمدن بشری را در اختیار دارد، بلکه با دارابودن بیشترین تعداد آثار ثبت‌شده، در صدر گفتمان جهانی میراث قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا صالحی‌امیری دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴، در دیدار با آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، با اشاره به جایگاه ممتاز ایران در عرصه میراث تاریخی و فرهنگی، تصریح کرد: ایران سرزمینی است سرشار از شواهد تمدنی که هر نقطه‌اش دال بر تاریخی ژرف و تمدنی پویاست. 

وی با بیان اینکه «ایران، دروازه ورود به جهانِ فرهنگی مشترک بشریت است»، ادامه داد: تاکنون ده‌ها اثر تاریخی ایران در فهرست جهانی یونسکو ثبت شده است و بیش از ۵۰ پرونده دیگر نیز در نوبت ثبت جهانی قرار دارد. با توجه به محدودیت‌های سهمیه‌ای یونسکو، از ظرفیت پرونده‌های مشترک با کشورهای همجوار بهره می‌بریم تا ضمن ثبت‌ جهانی آثار، تعاملات فرهنگی منطقه‌ای را نیز تقویت کنیم.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر مسئولیت ملی درقبال صیانت از این میراث عظیم، خاطرنشان کرد: حفاظت از چنین‌گنجینه‌ای نیازمند عزم ملی، نگاه فرابخشی و سرمایه‌گذاری مستمر است. این میراث نه‌تنها شناسنامه فرهنگی ایران، بلکه سرمایه‌ای برای نسل آینده و ابزاری برای دیپلماسی فرهنگی کشور محسوب می‌شود.

صالحی‌امیری با اشاره به ورود بیش از هفت میلیون و ۱۰۰ هزار گردشگر در سال گذشته، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از این گردشگران را زائران تشکیل می‌دهند که مشهد مقدس به‌عنوان قطب زیارت در ایران، پذیرای آنان است. با این حال، توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و اقامت در این کلان‌شهر، ضرورتی فوری برای پاسخ‌گویی به این حجم از تقاضاست.

وی با اشاره به علاقه‌مندی ویژه علویان ترکیه، آلبانی و دیگر کشورها به زیارت امام‌رضا(ع)، تصریح کرد: جمعیتی بالغ بر ۴۰ میلیون نفر از پیروان اهل‌بیت(ع) در منطقه با شور و ارادت، خواهان زیارت بارگاه منور رضوی هستند.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان با اشاره به تلاش‌های دیپلماتیک و اجرایی دولت چهاردهم در تسهیل ورود گردشگران خارجی گفت: به‌زودی شاهد موج جدیدی از زائران و گردشگران خواهیم بود که مشهد را به‌عنوان مقصد زیارتی و فرهنگی برمی‌گزینند. ضروری است تمامی نهادهای مسئول، برای میزبانی شایسته از این حضور گسترده، آمادگی کامل داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->